det sker på viby

Månedens elever november og december 2023

I starten af december modtog vi følgende to nomineringer til månedens elev, som kom uafhængigt af hinanden. 

“Vi vil gerne nominere alle 1g-elever, der deltog i årets musical. De fortjener at blive månedens elever, fordi de først og fremmest er mega modige. Det kræver masser af mod at stille sig op foran et publikum, og så oven i købet på en skole, hvor man lige er startet. SEJT GJORT! Udover det blæste de os alle omkuld med deres fede optræden!! Så alt i alt er de november måneds elever!!!”  

“Vi vil bare lige sende et kæmpe tak til alle 3g’ere for den fantastiske måde, I tog imod os 1g’ere på, da vi skulle lave musical sammen. Jeres åbenhed gjorde en kæmpe forskel for os, og det gjorde hele processen utrolig behagelig. Det skabte en mega fed atmosfære, hvor vi kunne nyde oplevelsen fuldt ud. Derfor fortjener i allesammen at blive kåret som månedens elever! 

Yderligere ord er nærmest overflødige. Viby Gymnasiums elever tager ejerskab omkring skolens frivillige aktiviteter på en ganske særegen måde. Vi forsøger at give dem så meget rum, vi overhovedet kan, og de udfylder det ganske eksemplarisk. Tillykke til månedens elever, som alle deltog i skolens elevdrevede musical.