HF på Viby

På Viby HF har vi tre klare mål

  • At du flytter dig fagligt
  • At du udvikler dig personligt
  • At du oplever et fællesskab 

 

Vores udgangspunkt er dig og dine uddannelsesønsker. 
Uanset om du allerede ved, hvad du vil bruge din HF eksamen til – eller du er i tvivl – har vi på Viby HF tilrettelagt et forløb, som passer til dine ønsker.

Fremtidssikret uddannelse

På Viby HF ønsker vi at forberede dig, så godt vi kan, til at gå i gang med en uddannelse, når du har taget din HF eksamen hos os.

For at hjælpe dig bedst muligt på vej har vi derfor sammensat en række forløb, der hver især har fokus på et uddannelsesområde.

Uanset hvilket forløb du vælger, vil du dog altid have en adgangsgivende HF eksamen til alle de uddannelser, hvor en HF eksamen giver adgang – og det er rigtig mange!

Læs mere om HF-uddannelsen HER

Korte forløb

På Viby HF læses fagene som korte, afgrænsede forløb. 
Kun dansk og engelsk strækker sig over 2 år.

Få fag pr. dag

På Viby HF tilrettelægger vi undervisningen, så du kun møder 4 fag pr. dag.

Vi ønsker, at du, i din forberedelse til den enkelte undervisningsdag, kan fokusere på få fag. Dette giver mulighed for, at du får rum og tid til grundig faglig forståelse og fordybelse.

Intelligente lektier

På Viby HF ønsker vi at lære dig at læse lektier. Du vil derfor lave en stor del af dine lektier på skolen, da det kræver øvelse og vejledning at blive god til at læse lektier på egen hånd.

Når du senere skal læse videre, skal du være trænet i at kunne læse lektier på egen hånd. Derfor vil du opleve, at du igennem din HF-uddannelse bliver introduceret til, hvordan du på egen hånd forbereder gradvist flere lektier og opgaver hjemmefra. Lærerne vil dog altid gennemgå lektier til hjemmeforberedelse på klassen, således at du hjemme kan gå i gang med arbejdet målrettet og med overblik.