Oliver tilhører den voksende gruppe af elever på Viby Gymnasium, som skal have skolegangen til at passe med en elitesportskarriere. Han går nemlig på HF+ og er triatlet under Team Danmark.

Oliver står gerne op kl. 5.30 for at nå en seriøs omgang svømmetræning, inden han møder i skole, og når han er færdig med undervisning, er det ikke unormalt, at han kun lige når hjem og vende, inden han skal til løbetræning. En træning der ofte strækker sig lige indtil sengetid. Oliver nyder til gengæld godt af vores HF+ ordning. Her er morgentimerne ikke altid obligatoriske for ham, og lærerne hjælper med at tilpasse lektier og afleveringer, så han kan følge med.

Oliver blev nomineret til månedens elev, fordi han på trods af sin travle hverdag formår at være en elev, som altid bidrager til at sikre en god undervisning. Han indgår også altid seriøst og dedikeret i gruppearbejde. Hans disciplin fra træningen smitter således af på de andre HF’eres engagement. Oliver nyder til gengæld godt af at være sammen med nogle venner i skolen, som også snakker om alt mulig andet end sport.

Tjek eventuelt denne film ud om HF+’ernes hverdag: https://youtu.be/6GqZCu_B8Tw

Stort tillykke til Oliver!