Frivillig idræt

Fysik danner basis for forståelsen af alt i verden og universet, fra de mindste partikler til de største galaksehobe. Fagets tankegang bidrager desuden til en dybere forståelse af andre naturvidenskabelige fag. Derfor har alle fysik på mindst C-niveau.

VUF – idræt for sjov

Hver uge har elever på Viby Gymnasium mulighed for at brænde noget ekstra krudt af til VUF. Der dyrkes alle former for sportsgrene, alt fra volleyball og floorball til Ultimate.

Omkring 10-14 elever benytter VUF tilbuddet hver uge til at samles og hygge sig med idræt. Tovholderen, Zobayr Nader, er begejstret for tilbuddet og opfordrer flere elever til at tilslutte sig:

 ”Jamen jeg har været meget imponeret over eleverne og deres engagement især med tanke på, at det ligger udenfor skoletiden, hvor mange har arbejde eller lign. Så er det fedt med elever, som kan prioritere at mødes og hygge med noget idræt.

Jeg tror også, det giver sammenhold mellem elever – især på tværs af årgangene, så jeg håber flere joiner os!”

Nogle af de elever, som benytter sig af tilbuddet, kan varmt anbefale VUF til andre studerende:

 ”Jeg kommer til VUF, fordi jeg synes, det er fedt at dyrke sport sammen med andre, og fordi det er sjovt at lave noget idræt, som jeg ikke plejer at lave eller gå til, og jeg vil anbefale det, fordi det er super hyggeligt, og man lærer en masse nye mennesker fra skolen at kende. Så hvis du bare er lidt interesseret i at prøve noget lidt anderledes og sjovt idræt, så er VUF helt sikkert noget for dig”

Næste omgang VUF i hallen – tjek Lectio for tidspunkt !